top of page

Vezérlőtermek és biztonsági szobák

Cégünkben dolgozó emberek évtizedes tapasztalattal rendelkeznek videó falak telepítése és üzemeltetése terén. Egy új videóval tervezése során mindig az üzembiztonság és a praktikus, felhasználóbarát kezelés az első amit figyelembe veszünk.

Bármilyen tartalom bárhol

Az alkalmazott eszközeinkkel megjelenítő lesz a videófalon. Egy jól megtervezett és megfelelő vezérlővel kiszolgált fal esetében nem monitor egységenként kell számolni és az egyes tartalmakat kijelzőkhöz rendelni, hanem szabadon az igényekhez szabottan. Videófalainkon szabadon megjeleníthető egy PC képe, web források, alkalmazások, stream-ek, szinte bármilyen tartalom aminek a falra kell kerülnie.

monitor fal változatos képernyő erendezéssel és tartalom megjelentéssel
dexon videofal vezérlő
Videofalak lelke a vezérlő

Amit gondosan kell megválasztani. A vezérlő alapjaiban határozza meg a fal tudását, használhatóságát és megbízhatóságát. Cégünk a videófalait a DEXON System vezérlőkkel szállítja. Ezen eszközök nem csupán rugalmasan alkalmazhatóak és szinte bármilyen bemenettel rendelkeznek, hanem kiváló szupporttal és alkatrész ellátással rendelkeznek.

Nincs áthidalhatatlan távolság

Videóval vezérlők változatos bemeneteket képesek feldolgozni. A video források nagy részét közvetlenül képesek fogadni. Azon formátumok, melyek közvetlenül nem tudnak csatlakozni pedig gyakorlatilag kivétel nélkül átalakíthatóak. Rendszerek tervezésekor a lehetséges adatforrások végig gondolása a legfontosabb feladat. Technikai lehetőségeinket végig gondolva kijelenthető, hogy sem a források formátumában, sem pedig a források számában nem vagyunk korlátok közé szorítva.

RJ45 lan videó átviteli kábel
HDMI 7.5m
HDBaseT 50m
Optika 10km
IP hálózat ∞
Megoldásaink felkeltették érdeklődését, ajánlatot kérne, vagy további kérdése lenne?
dexon systems logo

A DEXON Systems már 1990 óta elkötelezett célja, hogy innovatív és kiemelkedő megbízhatóságú termékeivel elősegítsék ügyfeleik sikerét. A gyártó termékei eljutottak Észak és Dél Amerikától kezdve Afrikába, Ázsiába és Ausztráliába is az Európai kontinensen kívül. A kiváló ár/érték arány fenntartásán felül folyamatosan fejlesztik termékeiket a tökéletes megbízhatóság, egyre szélesebb alkalmazhatóság és a késés nélküli valós idejű megjelenítés érdekében. A szakképzett professzionális csapatuk a partnereik rendelkezésére áll, akikkel cégünk igen jó kapcsolatot ápol. A közös sikerek érdekében erős szupporttal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

bottom of page