top of page

Hibrid, interaktív és videokonferencia tárgyalók

A hibrid tárgyaló termek olyan terek, melyek nem csak személyes megbeszélésre alkalmasak, hanem változatos digitális képességekkel is fel vannak vértezve. Az ilyen terek innovatívak, motiválóak, sokoldalúak és lehetőséget biztosítanak távoli személyek becsatlakozására is.

Video és audio hívások

Cégünk a videokonferencia eszközök széles palettájával foglalkozik. A kisebb 2-4 fős videó hívásokra alkalmas rendszerektől a mobil megoldásokon keresztül egészen a 20-30 fős nagy tárgyaló és konferencia termekben alkalmazható megoldásokig.

video és audio konferencia rendszerek
colosecret_film.png
Fontos az adatbiztonság

A DisplaySecure fóliának köszönhetően megóvhatjuk a kijelzőkön megjelenő bizalmas adatokat és ehhez nem kell feláldozunk az üveg falak adta tágas térérzetet, mivel a DiplaySecure fólia csak a kijelző képét rejti el az illetéktelen személyek elől.

videokonferencia vezérlő érintő képernyő logitech tap
Egyszerű kezelés

A hibrid és interaktív tárgyalók funkciójukból adódóan technikai eszközökkel vannak felszerelve. Ezek kezelése technikai tudást igényelhet, azonban a dedikált érintő képernyők segítségével a videokonferencia rendszerek használata gyors, kényelmes, praktikus. Ilyen kijelző a legtöbb videó konferencia platformhoz illeszthető, legyen szó Zoom, Teams, vagy Google Meet platformról.

Beszélő követése PTZ kamerával

Kiemelkedően magas képminőséget és praktikus használatot lehet elérni ezen megoldásunkkal. A nagy látószögű a követést digitálisan megoldó kamerákkal ellentétben ezen rendszerben a képminőség kifogástalan. Egy speciális mennyezeti mikrofonnal és egy általunk fejlesztett szoftverrel képesek vagyunk a video konferencia rendszerben alkalmazott PTZ kamerát a beszélő irányába fordítani. Ez a rendszer platform független, így Zoom, Teams, Skype, Google Meet, vagy bármely más rendszerrel is képes együttműködni.

videokonferencia ptz kamera automata vezérlés
videokonferencia kamera AI vezérléssel
Mesterséges intelligencia a tárgyalóban

A Huddly konferencia kamera gyártó nagy tapasztalattal rendelkezik az AI technológia alkalmazásában a kamera kép kezelésében. A megbeszélésben résztvevőnek nem kell aggódniuk a képkivágás miatt, mindig az optimális képet láthatja a másik fél.

USB-C: univerzális, mint a svájci bicska

Ezen a kis csatlakozó felületen keresztül a mobil számítógépek egyidőben kaphatnak tápellátást, hogy a hosszú megbeszéléseken se merüljenek le, megoldható az USB kamera, mikrofon és hangszóró csatlakoztatás, külső monitor illesztése prezentáláshoz és akár vezetékes internet csatlakozás is biztosítható. Cégünk olyan jelkapcsoló eszközöket használ, melyek kezelik az USB-C formátumot és minden képességét ki is aknázza, hogy a lehető legpraktikusabb és könnyen kezelhető rendszereket alakítsunk ki.

USB-c kábel töltés hdmi és internet
USB-C jelkapcsolás rendszer leírás
USB-C jelkapcsolás

A rendszereinkben alkalmazott smart USB-C jelkapcsolók megoldanak minden olyan feladatot, melyre egy kis, vagy közép méretű tárgyalóban szükség lehet.

Megoldásaink felkeltették érdeklődését, ajánlatot kérne, vagy további kérdése lenne?
Interaktivitás

A modern hibrid tárgyalótermekben az érintő képernyők az együttműködés új szintjét jelentik. A flipchart szerűen használható képernyőt tartalma menthető, illetve a megfelelő hardver elemek illesztése után bármilyen szoftver felülete megjeleníthető, illetve kezelgető egér, vagy tablet szerűen.

interaktív érintő képernyős tárgyaló monitor tv kijelző
menyeteről lenyíló lcd tv tartó konzol
Speciális installációk

Körbe üveg falak, speciális falak és még ok olyan helyzetfan mely speciális megoldásokat követelnek. Széles körben rendelkezünk beszerzési forrásokkal, hogy bármilyen helyzetet meg tudjunk oldani az ügyfeleink igénye szerint. És ha egyetlen gyári megoldás sem alkalmazható, akkor bátran nyúlunk az egyedi tervezés és gyártás irányába, mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.
A baloldali illusztrációban egy mennyezetből lenyíló nagyméretű kijelző konzol látható.

bottom of page