top of page

Egyetemi előadók és konferenciatermek

Egyre komplexebb az elvárás, amit a felhasználók az egyetemi előadókkal szemben támasztanak. Legyen képes digitális tartalom megjelenítésre változatos forrásokból, lehessen közvetíteni az órákat esetleg rögzíteni és mindezt tegye felhasználóbarát módon.

Fényerő és részletek

Fényerő, felbontás és kontraszt. Alapvető fontosságú összetevők a tökéletes képminőséghez, a jól olvasható szövegek és részletgazda képek érdekében. A képminőség mellett hasonlóan fontos a tartósság és megbízhatóság, így projekturainkat a legjobb gyártóktól szerezzük be.

Egyetemi előadó vetítés
AMX terem vezérlés
Egyszerű kezelés

Legyen bármilyen komplex a rendszer mikrofonokkal, hangosítással, kamerákkal, vagy élő közvetítési lehetőséggel a rendszernek, akkor is könnyen kezelhetőnek kell lennie. Erre a legkézenfekvőbb megoldás egy vezérlő rendszer, ami nyomógombbal, vagy érintő képernyővel egy áttekinthető felületen keresztül lehet kontrollálni szinte mindent. 

Egyetemi előadó vetítés
Előadó élő közvetítés blackmagic
Élő közvetítés

Legyen szó bármilyen platformról, Zomm, Team, Google Meet, vagy egyéb az élő közvetítés mindig megoldható. Platform független megoldásaink működnek egy vagy több kamrával is, illetve megoldható az előadó mozgásának lekövetése, vagyis az úgynevezett tracking.

Megoldásaink felkeltették érdeklődését, ajánlatot kérne, vagy további kérdése lenne?
Fehértábla konferencia közvetítése vagy ismétlése helyi projektorra

Egy speciális kamerával megoldható, hogy rögzítésre kerüljön az alatta elhelyezett fehér tábla tartalma. Ezt a tartalmat pedig akár meg lehet jeleníteni lényegesen nagyobb méretben egy projektorok, vagy beküldhető élő közvetítésbe és persze a tartalom felvétele is lehetséges, melyet el lehet tárolni, vagy később megosztani.

Huddly Canvas fehér tábla kamera élő közvetítés
bottom of page