top of page

 Adatvédelmi fóliák 

A munkahelyeken kiemelten fontos és kritikus szerepet játszik az adatvédelem. Az érzékeny információk, melyek a tárgyalókban elhangzanak és megjelennek, potenciálisan jelentős kockázatot jelentenek. Ezek az adatok lehetnek üzleti titkok, stratégiai tervek vagy akár személyes adatok, melyeknek illetéktelen hozzáférése súlyos következményekkel járhat. Az ilyen adatszivárgásokra jelentenek megoldást speciális fóliáink.

colosecret_film.png
DisplaySecure fólia

Az LCD secret fólia ideális megoldás a tárgyalók, biztonsági szobák és irodaházak külső üvegfalaira, hogy elrejtsék az LCD monitorok tartalmát. Ezáltal biztosítva a bizalmas információk védelmét, megelőzve illetéktelen személyek hozzáférését. A fólia mindkét irányba átlátható, csupán enyhe sötétítő hatása van, azonban az LCD kijelzőkből érkező fényt kiszűri.

Kérjen helyszíni próbát,
vagy rendeljen mintadarabot
Világos terek, szivárgó adatok

Világos iroda, nagy üveg felületek, tágas terek, számítógépen végzett munka. Csupa olyan adottság, mely szinte minden irodai munkára jellemző. Azonban valahogy meg kellene őrizni bizalmas adatainkat, melyek a kijelzőkön megjelennek. Ezt a problémát oldala meg a DisplaySecure fólia, mely a tökéletes átláthatóságot biztosít az üvegfelületeknek, azonban a kijelzők többségének képét nem engedi át annak fizikai jellemzői miatt. A kapcsolható opál fóliák teljesen lezárják az üveg felületet, az egyirányú úgynevezett detektív fóliák elvesztik hatásukat a fényviszonyok változása esetén. A DisplaySecure fólia viszont mindig működik és csak az rejti el amit szükséges.

building.jpg
CCTV_room_window.jpg
Tervezési nehézségek megoldása

Legyen szó tárgyalóról, vezetői irodáról, vagy biztonsági szobáról gyakran nehéz úgy kialakítani a teret és elhelyezni benne kijelzőt, hogy annak képe ne legyen látható illetéktelen személyeknek. A DisplaySecure fólia azonban megoldja ezt a problémát. Szabad ki és betekintést enged mégis kitakarja a kijelzők többségét. A DisplaySecure fóliával védett helyiségekben a kijelzők szabadon elhelyezhetőek és külső/belső fényviszonyok változása sem teszi láthatóvá a kijelzőket.

bottom of page